Μια πρώτη γνωριμία...

Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων Mykonos AZURE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της φιλοδοξεί να αποτελεί την εναλλακτική πρόταση διαμονής στη Μύκονο.

Φτιαγμένη με μεράκι και πλήρως ανακαινισμένη το 2018, η μονάδα μας αναπτύσσεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με πλήρως λειτουργική υποδομή, στο πιο προνομιακό σημείο της Μυκόνου: τον ειδυλλιακό Άγιο Λάζαρο, που απέχει μόλις 400 μέτρα από τη φημισμένη παραλία της Ψαρούς. Η θέση του ξενοδοχείου μας εξασφαλίζει σε όλα τα δωμάτια πανοραμική θέα, αποτελώντας, επί της ουσίας, το ‘μπαλκόνι’ της παραλίας που αποτελεί το hot spot της κοσμικής ζωής του νησιού μας.

Αν και σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου ‘χτυπά’ ο παλμός της μυκονιάτικης διασκέδασης, η θέση του ξενοδοχείου μας παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να απομονωθεί, εάν και όποτε το επιθυμεί, σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, που ‘χάνεται’ μέσα στην απεραντοσύνη του Αιγαίου.

Η μονάδα μας σήμερα αποτελείται από 7 υπερσύγχρονα, αυτόνομα διαμερίσματα, καθένα από τα οποία διαθέτει τη δική του, μεγάλη βεράντα, που στην ουσία λειτουργεί ως συμπληρωματικός χώρος φιλοξενίας, χαλάρωσης, αναψυχής. Από εδώ θα απολαύσετε τα χρώματα της πιο κοσμικής παραλίας του Αιγαίου και θα ‘χορτάσετε’ αυτό το μοναδικό γαλάζιο που ενώνει τον ουρανό με τη θάλασσα, ‘καθαρίζοντας’ το μυαλό από καθετί γκρίζο.

Είτε αναζητάτε τον ρομαντισμό και την περιπέτεια, είτε την οικογενειακή χαλάρωση, το Mykonos AZURE έχει την υποδομή να υπερκαλύψει τις προσδοκίες σας, συμβάλλοντας ώστε οι διακοπές σας στη Μύκονο να γίνουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία!

 

8347

8573

8720

8717