Διαμονή που γίνεται φιλοξενία!

Αν και βρίσκεται στην καρδιά ενός τουριστικού προορισμού όπου μπορείς να βρεις τα πάντα, ακόμη και πέρα από όσα μπορείς να φανταστείς, το Mykonos AZURE έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις πολλαπλές προτάσεις διαμονής, κυρίως επειδή συνδυάζει το αυθεντικό με το σύγχρονο.

Σε αυτό το αρμονικό ‘πάντρεμα’ αξιών από το χθες με ανέσεις από το σήμερα κρύβεται και το ‘μυστικό’ που μας καταξίωσε, από την πρώτη στιγμή, στις επιλογές σας. Παραδοσιακή φιλοξενία, αληθινοί άνθρωποι και γνήσια, φυσική ομορφιά, συνδυάζονται με μαεστρία με σύγχρονες ανέσεις και προηγμένη εξυπηρέτηση, συνθέτοντας ένα απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον διαμονής, που προκαλεί έντονα συναισθήματα και ξαναζωντανεύει τις αισθήσεις.

Καθένα από τα 7 δωμάτιά μας είναι ξεχωριστό, άριστα εξοπλισμένο και με ολοκληρωμένη υποδομή, ώστε να αποτελεί μια αυτόνομη τουριστική μονάδα, ικανή να καλύψει κάθε σας απαίτηση, είτε αναζητάτε ένα ορμητήριο για να ζήσετε την περιπέτεια, είτε ένα μοντέρνο ησυχαστήριο, για να ‘χαθείτε’ στη γαλήνη του τοπίου.

Στο Mykonos AZURE, η φυσική ομορφιά έχει τον πρώτο λόγο. Όλα τα δωμάτια είναι ‘λουσμένα’ στο φως και το γαλάζιο της Μυκόνου, με ευρύχωρες βεράντες που εξασφαλίζουν απεριόριστη θέα. Γι’ αυτό και η αισθητική των δωματίων μας είναι minimal, ώστε ο επισκέπτης να ‘χορταίνει’ αυτό το μοναδικό αιγαιοπελαγίτικο χρώμα, χωρίς να αποσπάται από περιττές, διακοσμητικές ‘φλυαρίες’.

Πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά, τα δωμάτια του Mykonos AZURE σας περιμένουν για να σας ‘μυήσουν’ σε μια νέα φιλοσοφία διακοπών, που γίνεται τρόπος ζωής: αυτή τη φυσική απλότητα, που μας βοηθά να ανακαλύπτουμε την ουσία της ζωής και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή, με λίγο φως και την παρέα που αγαπάμε!

7647 Pano

8677 Pano