Προνόμια μελών!

Στο Mykonos AZURE η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται με μοναδικά προνόμια και αποκλειστικές παροχές! Από την πρώτη σας κιόλας διαμονή ζητήστε να γίνετε μέλος του Bonus Club μας και συνδυάστε τις διακοπές σας με ένα σημαντικό πλαίσιο προνομίων, που απολαμβάνουν οι πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Σημαντικές εκπτώσεις, έξτρα παροχές και ειδικές υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο ‘πακέτο’ προνομίων που έχουμε σχεδιάσει αποκλειστικά για τα μέλη μας. Κάντε κι εσείς την εγγραφή σας εγκαίρως κι επωφεληθείτε από μοναδικά πλεονεκτήματα, που θα μεγιστοποιήσουν την ικανοποίηση των διακοπών σας.

Πιο συγκεκριμένα, κάποια από τα προνόμια που απολαμβάνουν, αυτή την περίοδο, τα μέλη μας, είναι τα εξής:
• Μόνιμη έκπτωση 5% σε κάθε διαμονή, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των κρατήσεων ανά μέλος.
• Δυνατότητα για early check-in και late check-out (κατόπιν αιτήματος και αναλόγως με τη διαθεσιμότητα).

Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα προνόμια που θα κατοχυρώσετε αυτομάτως με την εγγραφή σας στο Bonus Club. Με στόχο να κρατάμε, κάθε στιγμή, τον πελάτη μας 100% ικανοποιημένο για την επιλογή του, οι έξτρα παροχές μας ανανεώνονται συνεχώς κι εμπλουτίζονται με νέες, δωρεάν υπηρεσίες επιβράβευσης. Η διαμονή στο Mykonos AZURE είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, γι’ αυτό γραφτείτε σήμερα στο Bonus Club και μπείτε κι εσείς στον κόσμο των προνομίων μας!

7644 Pano