ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ - ΨΑΡΟΥ
Ένας προορισμός - έκπληξη!

Αν νομίζετε ότι η Μύκονος έχει μόνο ένα πρόσωπο, τότε σίγουρα δεν έχετε επισκεφθεί τον Άγιο Λάζαρο! Ένα από τα ‘κρυμμένα διαμάντια’ του νησιού, που αποκαλύπτει τις ομορφιές του σε εκείνους που αναζητούν πάντα κάτι διαφορετικό.

Σε μικρή απόσταση από τη Χώρα της Μυκόνου, περιτριγυρισμένος από τις πιο διάσημες παραλίες της, όπως είναι η Ψαρού, η Παράγκα, ο Ορνός και ο Πλατύς Γιαλός, ο Άγιος Λάζαρος είναι ένας παραλιακός οικισμός - κομψοτέχνημα, που πλέον αποτελεί την επιλογή των ‘ψαγμένων’ ταξιδιωτών.

Μεγάλο πλεονέκτημα του ξεχωριστού αυτού θερέτρου είναι η προνομιακή του θέση, που εξασφαλίζει πανοραμική θέα στο Αιγαίο, αλλά και τη φημισμένη παραλία της Ψαρούς. Μια ανάσα από τα πιο διάσημα σημεία του νησιού, ο Άγιος Λάζαρος δίνει τον δικό του παλμό στη μυκονιάτικη φιλοξενία. Ισορροπώντας ανάμεσα στην κοσμική ζωή και τη γαλήνη του τοπίου, δικαίως έχει γίνει η must πρόταση διαμονής για όσους επιθυμούν διακοπές με άποψη και εναλλακτική αύρα.

‘Προικισμένος’ με φυσική ομορφιά, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και γελαστούς ανθρώπους, ο Άγιος Λάζαρος αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο hot προορισμούς της Μυκόνου, ως η τοποθεσία των αρμονικών συνδυασμών. Είτε αναζητάτε την ξέφρενη διασκέδαση, είτε τις χαλαρωτικές αποδράσεις, εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για κάθε σας επιθυμία. Το Mykonos AZURE, στην καρδιά του ξεχωριστού αυτού οικισμού, σας περιμένει, για να κάνετε τα όνειρά σας δυνατές εμπειρίες!

 

7635

psarou

8714

8053

8693