Πώς θα έρθετε στο κατάλυμά μας...

Αν και βρίσκεται σε ένα από τα πιο ήσυχα σημεία του νησιού, η πρόσβαση στο Mykonos AZURE γίνεται ομαλά και γρήγορα. Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη μεταφορικού μέσου, καθώς η περιοχή του Αγίου Λαζάρου, προς το παρόν, δεν εξυπηρετείται από τη δημόσια συγκοινωνία.

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε από μακριά ή δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο κατά την επίσκεψή σας στο νησί, μπορείτε εύκολα να ενοικιάσετε το όχημα της επιλογής σας, από τις πολλές επιχειρήσεις του νησιού. Για τους επισκέπτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απαραίτητη η κατοχή διεθνούς διπλώματος, αλλιώς η ενοικίαση οχήματος δεν είναι εφικτή.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι ο δρόμος που οδηγεί στο κατάλυμά μας είναι πολυσύχναστος, αν και σχετικά στενός. Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες μας δε θα δυσκολευτείτε να φτάσετε γρήγορα, και με ασφάλεια, στη μονάδα μας. Εδώ είναι σίγουρο ότι η θέα και η απόκοσμη γαλήνη θα σας αποζημιώσουν!

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Mykonos AZURE είναι δίπλα σας, πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, για να κανονίσει τη μεταφορά σας από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, και να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για την ενοικίαση οχήματος, ακόμη και σκάφους, αν το επιθυμείτε.

Από τη στεριά ή τη θάλασσα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mykonos AZURE! Σας περιμένουμε!

 

map prosvasi

D 8813

D 8778